Dosa Masala

Dosa on eteläintialainen aamiais- ja päivällisruoka, jota tarjotaan sekä “katuruokana” että ravintoloissa. Dosataikina tehdään hapattamalla liotetusta riisistä, linsseistä ja sarviapilansiemenistä.

Masala Dosa, jota OmNamissa valmistetaan, täytetään yleensä linssi-peruna-kasvismuhennoksella ja se tarjoillaan chilikastikkeen, minttumajoneesin ja pienen Sambhar-keiton kanssa. Sambhar on yleensä tomaatti-kookospohjainen, mausteinen kasviskeitto, resepti vaihtelee aluettain. Dosa-annos on vegaaninen ja gluteeniton.

Dosaa on tarjolla torstaisin lounasaikaan klo 11-15. Vinkki: jos et pääse silloin paikalle, voit tilata dosasi Woltin kautta kotiin tai töihin!

Kaikkiin lounasvaihtoehtoihin sisältyy itse leivottu leipä sekä OmNamin oma siementahna, hummus ja kahvi tai tee.